Rifke

Ik hou van simpel, clean en veel wit. Gebruiksgemak vind ik ook erg belangrijk. Hieronder vind je mijn top 10 sites waar ik veel inspiratie vandaan haal. De vormgeving van deze sites komt aardig overeen.

1. www.thisispaper.com

Dit is een online magazine dat zich richt op interactie tussen tijdloze vormen en bewegingen in de hedendaagse kunst. Het tijdschrift volgt originele ideeen. Je kunt hier heel veel vinden, onder andere architecture, design, fashion, interiors, art, photography, publishing etc.

2. www.trendland.com

Een bekende site. Het is een online magazine voor je dagelijkse dosis trends. “Trendland is what it sounds like, a world of raw trends, waiting to be nurtured and defined.”

3. www.skinandwood.com

Een blog voor creatieve en inspirerende content. Opgezet door Rosemary. Het is een overzichtelijke site waar ook weer duidelijke categorieen te vinden zijn.

4. www.honestlywtf.com

Ook een blog met van alles en nog wat. Vooral bekend van de DIY. Opgezet door twee vrouwen.

5. www.ilovethatphoto.net

Een online fotografie magazine. Geeft fotografen zo de kans hun werk te laten zien. Daarnaast kun je meteen een interview en informatie over de fotograaf lezen.

6. www.danskmagazine.com

Dit is de site van het magazine Dansk. Een luxe Deens magazine, op zoek naar de grens van fotografie, grafisch ontwerp en journalistiek.

7. www.designyoutrust.com

Een blog dat elk uur wordt geupdate met nieuws over trends, portfolio’s, nieuwe designs en ga zo maar door. Opgezet door Dmitry. Hier kun je echt elke categorie die je zoekt wel vinden.

8. www.amagazinecuratedby.com

A magazine wordt twee keer per jaar gepubliceerd en voor elk nummer wordt een ontwerper geselecteerd. Hierdoor ontstaat gepersonaliseerde inhoud die tot uitdrukking komt in estethische en culturele waarden.

9. www.artrebels.com

Een website en een blog als netwerk voor kunstenaren, muzikanten, ontwerpers, filmmakers etc. Hier wordt ook werk verkocht.

10. www.triangulationblog.com

Een blog gefocust op een driehoekig-concept: abstract, experimenteel en nieuwe media kunst.

Advertenties