Cindy Damen

Hierbij de tien blogs die ik interessant vind. Mijn naam is Cindy Damen, 20 jaar. Mijn interesse ligt vooral bij fotografie en hierbij zit vaak een surrealistisch randje. Ook hou ik erg van het bewerken van beelden om zo iets nieuws te creëren.

bumbumbum.me

Blog van een meisje dat kunst verzamelt van verschillende uitingen. Ze heeft eenzelfde soort interesses als ik en dat zie je terug in de dingen die ze kiest. Ze geeft goede uitleg over de kunstenaars en komt vaak met vernieuwende werken.

 

ciler.tumblr.com

Blog van een illustrator, hij verzamelt hier zijn werk op. Hij werkt voornamelijk met bestaande fotografie en tekent op deze foto’s. Hij heeft heel duidelijk een eigen stijl, maar het werk blijft interessant.

 

lucymcrae.net

Lucy McRae is een interessante kunstenares. Ze werkt veel met fotografie en film en noemt zich zelf ook wel ‘Body architect’. In haar werk maakt ze veel gebruik van manipulatie van het lichaam en in het speciaal het silhouet daarvan, op deze blog kun je haar werk vinden.

 

design-milk.com

Design milk is een website waarop design in allerlei vormen en onderwerpen samen komt. Ze geven fijne uitleg over het werk en de designers. Ook is het zusje Dog Milk een kijkje waard, hier is al het design op het gebied van honden verzameld.

 

ilovenewwork.com

Een blog van Nederlandse makelij in het Engels geschreven. Hier worden veel nieuwe dingen besproken. Veel van het werk is Nederlands maar ook is er internationaal werk te zien. Het heeft een urban rand en soms is er werk met een knipoog te vinden.

 

behance.net

Behance is een portfolio website waar iedereen zijn eigen werk kan plaatsen. Je kunt hier dus veel nieuw werk zien omdat ze direct door de kunstenaar zelf zijn geplaatst. Ook is het een goede website om te netwerken en kun je er werk aanbieden of aannemen.

 

fuckingyoung.es

Blog over mannenmode, hier wordt eigenlijk alles verzameld op dat gebied. Het duidelijk onderverdeeld in de verschillende disciplines hier binnen. Mooi opgezette website met goede content.

 

capriciousmagazine.com

De website van een mooi fotografie magazine. Hier kun je een groot deel van het magazine online al vinden en het is een mooi vormgegeven website.

 

carbonislife.com

Blog met alleen beelden, veel is zonder bron. Maar het kan goed dienen als inspiratie. Ik vind de site mooi vormgegeven en de beelden zijn erg goed.

 

isitscary.blogspot.com

Blog van een Poolse jongen. Hier post hij eigenlijk dingen uit zijn leven, maar dit doet hij alleen met beelden. Er staat geen tekst en uitleg bij zijn beelden. Ik vind zijn blog interessant, omdat hij een jongen is uit Oost-Europa, maar eigenlijk zie je verrassend weinig verschil in stijl met een West-Europese jongen.

 

Advertenties