Trang Thien Ha

Wat ik belangrijk vind aan een site is als ik snel door een website heen kan scrollen. Meestal sites dat overzichtelijk is met weinig tekst, ik kijk meestal niet naar de tekst maar naar de afbeeldingen, een site spreek me ook sneller aan visueel door gebruik van veel en mooie afbeeldingen, want dan wil ik er langer naar kijken ipv gelijk wegklikken.

http://theselby.com/
The selby is mooi geordend door middel van afbeeldingen, als je op een afbeelding klik kom je op een pagina met allemaal foto’s van de interieur van diegene waarop je geklikt hebt.

http://yvanrodic.com/
Het is overzichtelijk, je kan aanklikken welke stad je precies wilt zien en dan kom je op een pagina met allemaal grote afbeeldingen van mensen en hun omgeving.

http://mariohugo.com/
Portfolio website met allemaal afbeeldingen dat speels geordend is.

http://olivierstaub.com/
Portfolio website, ik vind de rechthoekige frames dat gemaakt is met flash erg speels, je wilt weten wat er te zien valt als je erop klikt.

http://thingsorganizedneatly.tumblr.com/
De naam van de website zegt het al, het is overzichtelijk maar ook de inhoud van de foto’s zijn geordend. Je kan er makkelijk door heen scrollen.

http://color-collective.blogspot.nl/
Simpel en makkelijk door heen te scrollen, je snapt waar de inhoud over gaat.

http://www.cloudfactory.nl/
Overzichtelijk en clean, afbeeldingen spreken mij ook aan. Als je met je muis over de afbeelding heen gaat zie je welk project het is en wie er aan gewerkt heeft.

Advertenties