JORIN KOERS

TOP 10

Fashion Bits and Bobs: Persoonlijke style blog van Pascal Grob. Helaas ligt hij nu al een tijdje stil, maar hij heeft erg intensief geblogd. 1 van de eerste die groot is geworden dankzij http://www.lookbook.nu

Pascal Grob : Portfolio site van Pascal Grob. Hij schiet, net als ik, voornamelijk digitaal en ik vind zijn onderwerpen altijd erg interessant.

Haw-lin : Online moodboard van het art-direction duo Hawlin-Services.

Haw-lin Services : Dit is de portfolio-site van Haw-lin Services. Wanneer je hun moodboard en portfolio naast elkaar ziet, werkt dit erg inspirerend.

Awesome People Hanging Out Together : De naam zegt het eigenlijk al; awesome people hanging out together. Style-iconen, acteurs en presidenten; alles komt hier voorbij.

Raf Simons Archive : Een online kijkje in de inspiratie van Raf Simons. Je zou kunnen zeggen dat dit een digitale dummy is waar je doorheen kan klikken.

Official Homework Tumblr: Tumblr van het Amsterdamse dj-duo Homework. Op deze tumblr houden ze hun inspiratie niet alleen bij, maar wordt er ook achtergrond-informatie gegeven over de artiesten die aan bod komen.

Documentairenet : Mijn wekelijkse back-up site om documentaires te kijken. Documentaires kijken is toch wel 1 van mijn meest favoriete bezigheden.

Archive : Zoals de site eigenlijk al zegt, is het archief. Een ontzettend groot archief waar vrijwel alle tekst, foto’s en films te vinden zijn.

Gevonden op marktplaats : Curator van Markplaats.nl. Initiatief van Julien Rademaker die markplaats afstruint naar mooie objecten of producten. http://www.gevondenopmarktplaats.nl is dus een gefilterd aanbod van wat er op marktplaats te vinden.

Advertenties